Aloitussivu   Hinnasto   Yhteystiedot

  TILAUS–TOIMITUSKETJUN HALLINTA - Digitalisoitumisen haasteetKirja:
Tilaus-toimitusketjun hallinta
Digitalisoitumisen haasteet

Kirjan printtiversio on loppuunmyyty!
Tätä kirjaa on myyty yli 20.000 kpl vuodesta 1993. Nyt myös viimeinen painos on loppuunmyyty. Kiitos kaikille kirjan ostaneille!


Sähköinen eKirja on edelleen myynnissä Ellibs, Booky.fi ja Elisa Kirja verkkokaupoissa.


Kirja on liiketoiminnan perusteos, joka antaa kokonaiskuvan tavarakauppaan ja valmistustoimintaan liittyvistä tavaravirroista ja niiden hallinnan menetelmistä.

Tilaus-toimitusketjun kaikkiin vaiheisiin tunkeutuva digitalisoituminen tuo johtamiseen, hankintatoimintaan ja logistiikkaan paljon lisähaasteita. Kirjassa käsitellään havainnollisesti muun muassa lisäarvon mittaamista, toimitusketjun kulujen kartoitusta, johtamisen tunnuslukuja sekä yritysten ja julkisen hallinnon hankintatoiminnan kehittämistarpeita.

Uutta sisältöä ovat mm. eri toimialojen tehokkuuden tunnusluvut, digitalisoitumisen vaikutukset B2B-liiketoimintaan ja vähittäiskauppaan sekä hankintatoiminnan toteuttaminen globaalissa taloudessa.

Kirja on tarkoitettu käytännön apuvälineeksi yritysjohdolle ja muille liiketoiminnan eri sektoreilla työskenteleville henkilöille. Se soveltuu hyvin yrityshenkilöstön ammatilliseen täydennyskoulutukseen, oppikirjaksi tiede- ja ammattikorkeakouluihin ja kaikille, jotka haluavat kehittyä eri hankinnan ja logistiikan tehtävissä. Kirja soveltuu myös oheislukemistoksi, valmennusoppaaksi sekä itsenäiseen opiskeluun. Opittua on helppo kerrata jokaisen luvun lopussa olevan tiivistelmän avulla.

Kirjan oppeja voi lisäksi soveltaa heti käytännössä internetissä toimivalla ja tähän tarkoitukseen kehitetyllä SCM Best Practice -sovelluksella.


  Kirjan sisällysluettelo (PDF)
 eKirja on myynnissä Ellibs, TalentumShop, Booky.fi ja Elisa Kirja verkkokaupoissa.