Aloitussivu   Hinnasto   Yhteystiedot

  TILAUS–TOIMITUSKETJUN HALLINTA - Digitalisoitumisen haasteet


Kirja:
Tilaus-toimitusketjun hallinta
Digitalisoitumisen haasteet

8. uudistettu painos, 161 sivua

Kirjan hinta suoramyynnistämme 42 eur/kpl tai min. 5 kpl erissä 30 eur/kpl sis. postituskulut ja alv 10%. Tilaa painettu kirja: tilaukset@jounisakki.fi

Saatavilla myös kirja- ja nettikaupoista, ISBN 978-951-97668-7-4


eKirja  ISBN 978-951-97668-6-7 (EPUB)
 ISBN 978-951-97668-5-0 (PDF)

eKirja on myynnissä: Ellibs, TalentumShop, Booky.fi ja Elisa Kirja verkkokaupoissa..

Kirja on liiketoiminnan perusteos, joka antaa kokonaiskuvan tavarakauppaan ja valmistustoimintaan liittyvistä tavaravirroista ja niiden hallinnan menetelmistä.

Tilaus-toimitusketjun kaikkiin vaiheisiin tunkeutuva digitalisoituminen tuo johtamiseen, hankintatoimintaan ja logistiikkaan paljon lisähaasteita. Kirjassa käsitellään havainnollisesti muun muassa lisäarvon mittaamista, toimitusketjun kulujen kartoitusta, johtamisen tunnuslukuja sekä yritysten ja julkisen hallinnon hankintatoiminnan kehittämistarpeita.

Uutta sisältöä ovat mm. eri toimialojen tehokkuuden tunnusluvut, digitalisoitumisen vaikutukset B2B-liiketoimintaan ja vähittäiskauppaan sekä hankintatoiminnan toteuttaminen globaalissa taloudessa.

Kirja on tarkoitettu käytännön apuvälineeksi yritysjohdolle ja muille liiketoiminnan eri sektoreilla työskenteleville henkilöille. Se soveltuu hyvin yrityshenkilöstön ammatilliseen täydennyskoulutukseen, oppikirjaksi tiede- ja ammattikorkeakouluihin ja kaikille, jotka haluavat kehittyä eri hankinnan ja logistiikan tehtävissä. Kirja soveltuu myös oheislukemistoksi, valmennusoppaaksi sekä itsenäiseen opiskeluun. Opittua on helppo kerrata jokaisen luvun lopussa olevan tiivistelmän avulla.

  Kirjan sisällysluettelo (PDF)
 eKirja on myynnissä Ellibs, TalentumShop, Booky.fi ja Elisa Kirja verkkokaupoissa.